Bureaus

Wanneer je vanuit huis gaat werken, is het essentieel dat je werkt met de juiste spullen. Een goede stoel of een fijn bureau dragen bij aan comfort en werkplezier. Een goed thuiswerk bureau mag dan ook absoluut niet ontbreken in je basisuitrusting. Natuurlijk, een keer bij de eettafel werken is voor de meeste mensen geen probleem, maar als je regelmatig vanuit huis gaat werken is een speciaal bureau toch wel erg fijn.

Een ergonomisch bureau kiezen

We hebben het waarschijnlijk allemaal wel eens gedaan: werken aan de keukentafel of de eettafel. Je zult dan hebben gemerkt dat dit niet de meest comfortabele manier van werken is. Na een paar uur werken ontwikkel je klachten: pijn aan de spieren door een ongemakkelijke houding, of misschien zelfs hoofdpijn. Een ergonomisch, professioneel bureau, helpt je om een goede houding aan te nemen en op deze manier dergelijke klachten te voorkomen.

Denk bijvoorbeeld aan een zit-sta bureau. Hiermee kun je afwisselen tussen zitten en staan. Mensen zijn er niet voor gemaakt om de hele dag te zitten. Af en toe staand werken helpt je om je gezondheid te bevorderen. Ideaal voor thuiswerk.

Welk materiaal kiezen?

Welk materiaal je kiest, zal van invloed zijn op de levensduur van je bureau. Kies voor een hoogwaardige kwaliteit, zodat het gemakkelijk is het bureau te onderhouden en schoon te maken. Het blijkt zo te zijn dat een opgeruimd en schoonbureau zelfs bijdraagt aan onze arbeidsproductiviteit.

Kies je voor een stijlvol bureau, of voor een wat meer minimalistisch design? Bepaal welk materiaal en welke uitstraling het best bij jouw werkplek past. Een keer investeren in een goed bureau is een goede beslissing: het zal zich zeker uitbetalen.

Maak het jezelf makkelijk!

Denk bij je keuze aan een bureau aan het werk dat je erbij gaat doen. Welke houding zal je het meest aannemen? Waarvoor moet er ruimte op het bureau zijn? Hoe groot is het scherm dat je erop zult zetten? Wil je het bureau in hoogte kunnen verstellen? Het zijn allemaal factoren die meespelen in je keuze voor een thuiswerkbureau. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk. Zo werk je effectief en met comfort vanuit huis.